Onze bewoners

Op onze onze stal staat een groep paarden waarvan er veel alweer een tijdje hier wonen en getraind worden. Onze privépaarden zijn 4 P.R.E. hengsten en een Lusitano hengst, daarnaast staan meer barokke paarden, een KWPN-dame en een Arabische hengst, we hebben een mooi gezelschap!
Omdat wij veel werken met Iberische en barokke paarden, hebben we automatisch ook vaak met hengsten te maken. Het werken met hengsten vergt een aangepast beleid maar is feitelijk gewoon een consequente en duidelijke aanpak en door het werken met hengsten is het werken met alle paarden zoveel duidelijker en van toegevoegde waarde voor elke training. Uiteraard werken we met alle rassen en met alle geslachten.
Onze totale bezetting bestaat uit privépaarden, pensionpaarden, trainingspaarden en zo nu en dan een verkoopspaard.

De paarden komen hier het hele jaar door elke dag naar buiten en ook bij minder goed weer gaan ze gewoon naar buiten. De paarden hebben een eigen weide en eigen paddock en ook de hengsten staan veilig buiten. De weides en paddocks zijn voorzien van automatische drinkbakken en op de paddocks krijgen ze tussen de middag hun hooi zodat ze de hele dag door wat te knabbelen hebben.