Trainingen & Clinics

Naast de reguliere dressuurtrainingen onder zadel, kun je bij ons ook terecht voor trainen in het grondwerk, werk aan de hand en het longeren (ook dubbele longe).
De basis is uiteraard het werken aan de ontspanning maar er is ook altijd aandacht voor goed rug- en lijfgebruik van het paard en correct lichaamsgebruik van de ruiter zodat deze ook beter en verfijnder de hulpen kan geven, zowel in het zadel als vanaf de grond.
Onze inspiratie voor de manier van trainen ligt in Duitsland, Portugal, Frankrijk en Spanje en met name het klassieke werk met de wetenschap van nu, spreekt ons erg aan.
Geduld, balans en lichtheid zijn belangrijke waardes die we proberen zoveel mogelijk na te streven, geen spektakel maar harmonie.
Zelf hebben we tot nu toe zelf onze P.R.E.’s opgeleid tot de subtop en lopen ze allemaal, (mits oud genoeg) in ieder geval in de Z-klasse en of je nu recreatief of in de sport rijdt, dat maakt voor ons niet uit, goed paardrijden is goed paardrijden en uiteraard met veel plezier!

Een van onze vaste trainers is de Spaanse Olympische legende Rafael Soto Andrade, hij is maar liefst 3 maal voor Spanje uitgekomen op de Spelen met een P.R.E. en was hij de eerste met een P.R.E. op de Spelen ooit en is een van de meeste positieve en energieke trainers die ik ooit in mijn leven heb ontmoet.

De trainingen zijn altijd in de eerste volle week van april en oktober.

 

Rafael Soto Andrade
met Charlotte Dujardin op zijn P.R.E. hengst Adivino

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.